Популярно про степлери

Популярно про степлери

Перш, ніж популяризувати степлер, варто подумати про те, чи потребує він цього. У відомій соцмережі за однойменним хештегом пошук видає тисячі публікацій з цим канцелярським інструментом. З ним викладають фотографії зовсім не сумовитих офісних буднів і складають красиві композиції з канцелярського приладдя. Перший прототип цього закріплювача паперів з'явився ще в 18 столітті при дворі французького короля Людовика XV. Однак аж до початку 20 століття цей винахід не знайшов широкого поширення тільки тому, що було можливо вставляти лише одну скобу. Справжній прорив стався в 1923 році. Фірма «Boston Wire Stitcher Co» розробила перший степлер, в який можна було заправити цілу смугу склеєних між собою скоб. Він не мав конкурентів по простоті використання, що дозволило йому швидко завоювати ринок.

А вже сьогодні і зовсім степлер може похвалитися високою ергономікою і масою переваг. Купуючи степлер канцелярський від відомого бренду Axent, ви можете розраховувати на надійний робочий механізм і високу зносостійкість інструменту, завдяки корпусу із якісного ABS-пластику. Будьте впевнені в тому, що скріпить він без осічок, адже механізм подачі скоб налагоджений і надійний. Додатковою перевагою є прозоре віконце, яке інформує про те, скільки скоб залишилося в магазині. Здавалося б, дрібниця, але дуже зручно. Замінити скоби легко - практично одним рухом. При цьому степлери Axent не дряпають стіл і не ковзають, завдяки прогумованої підошві. Так що можете бути спокійні за меблі і стійкість інструменту під час роботи. А ергономічний дизайн корпусу так і проситься в долоню.

Так що з яскравими або стриманими, великими або маленькими, з різною глибиною скріплення і розрахованими на різну кількість листів, але незмінно надійними і якісними степлерами, буде працювати легко і приємно. Купити степлер для школяра, студента, офісного працівника або для користування в побуті ви можете вже прямо зараз!