Записники Axent

Записники Axent

Незважаючи на експансію розумних пристроїв, в які можна записувати і планувати, блокноти, щоденники та записні книжки не здають своїх позицій. Навіть якщо зник інтернет, цілеспрямована людина зі щоденником може продовжувати працювати. Тим більше, що на папері від руки можна креслити схеми будь-якої складності, використовувати скорочення, позначки, складати списки і багато, багато іншого! Іноді це набагато швидше і простіше, особливо у «польових» умовах.

Записник у гарній обкладинці, у якому ви пишете від руки - надихає, піднімає настрій, стає справжнім другом чи партнером. Більше того, він може розповісти про людину без слів. Наприклад, що ви подумаєте про людину, яка має записну книжку з милим кошеням на обкладинці? Напевне, відзначите, що вона добра та чуйна, любить тварин. Блокнот у стриманій палітурці? А ось це вже консерватор, ділова людина. Зі щоденника томним поглядом дивиться кінодіва? Власник такого аксесуару, щонайменше, є її прихильником, любить дивитися фільми, стежить за модою.

Продовжити ці спостереження ми пропонуємо з ліцензійною серією записників від торгової марки Axent. Бренд за відносно невеликий проміжок часу встиг завоювати популярність завдяки якості та оригінальному зовнішньому вигляду своїх канцтоварів. Уся продукція проходить потрійний контроль якості, починаючи від виробництва і закінчуючи упаковкою. Ергономічні, продумані до дрібниць красиві записники - це відмінний подарунок або особисте придбання. Така ненудна канцелярська продукція розбавить строгість офісу, допоможе в роботі, веденні домашнього господарства або проведенні дозвілля.

Не можна не відзначити популярну серію Axent: янголята та чоловічки GAPCHINSKA, дивлячись на які неможливо не посміхнутися. Вони повертають у світ дитинства і мрій, подобаються як дітям, так і дорослим. Більш лаконічні моделі, що відповідають вимогам ділового стилю теж, звичайно, знайдуться. Різний формат і кількість аркушів, різна щільність паперу та стиль, в клітинку або крапку, з закладками або без - кожен знайде тут записник для роботи чи натхнення, як оригінальний подарунок або прикрасу трудових буднів. Не витрачайте час на пошуки вираження вашої мрії для планування та записів, адже є блокноти і записні книжки Axent!