Нова патріотична серія Axent: надихаюча канцелярія з любов’ю до України

Нова патріотична серія Axent

Канцелярія може бути не тільки якісною, а й неймовірно промовистою. У патріотичній серії Axent Be Ukraine відображена бездоганна функціональність та концептуальний дизайн, який оспівує велич України та силу духу нашого народу.

Патріотичні записні книги Axent

• Ділові записні книги Axent Parnter в патріотичних дизайнах

Гармонія еталонної якості, стриманого ділового дизайну та красномовних патріотичних мотивів. Традиційні моделі записників Axent Parnter набули особливого шарму, закарбувавши у собі важливі сенси.

Лінійка представлена у багатому розмаїтті. Обкладинки оформлені в гармонійній палітрі кольорів на будь-який смак: від стриманих пастельних до яскравих соковитих. Українська символіка та важливі меседжі українського сьогодення втілені у стильних та лаконічних дизайнах.

Записні книги Axent Partner Be Ukraine

• Широкоформатні записні книги Axent A4 з визначними місцями України

Ємні, функціональні та красномовні записні книги представлені у чотирьох вражаючих дизайнах. На обкладинках цієї серії зображені визначні монументи українських міст. Ця колекція об’єднує в собі ключові пам’ятки з різних куточків України. І все це передає високоякісний повноколірний друк, ексклюзивне оформлення, приємна на дотик фактура.

Ручки для письма Axent

Красиві ручки для письма створені для того, щоб дарувати натхнення та піднімати дух. Вони, традиційно, легко та плавно пишуть. А також – мовою змістовних візуальних символів виражають любов та шанобливе ставлення до України та українців.

Патріотичні ручки Axent – актуальні та важливі. В серії Be Ukraine зібрані ручки для будь-яких потреб та смаків: кулькові, масляні та гелеві. Вони стануть вашими надійними партнерами в роботі та навчанні та надихатимуть продуктивно працювати задля нашої Перемоги. Адже все буде Україна!

Щоб дізнатися, де купити патріотичний блокнот Axent та придбати патріотичні ручки для письма Axent, ознайомтеся зі списком авторизованих магазинів у розділі «Де купити» нашого офіційного сайту.