Як обрати якісні канцелярські файли для документів

Як обрати якісні канцелярські файли для документів

Файл — простий та доступний кожному спосіб захистити документи від випадкового забруднення, зберегти їх цілісність та естетичний вигляд. Універсальна перфорація з лівого боку дозволяє швидко та без проблем підшивати документи у папку без використання дироколу. А прозорий матеріал дає чудову можливість продивлятися вміст сторінок без вилучення. Файли та папки допомагають швидко знаходити необхідну інформацію, систематизувати документи за розділами та підтримувати робоче місце у порядку. Крім офісних співробітників, файли активно використовуються студентами та школярами.

Критерії вибору канцелярських файлів: поради від Axent

Ми розібралися, що таке файл. Саме час поговорити про те, як вибрати цей вид канцелярії. При покупці файлів необхідно особливу увагу приділити наступним ключовим моментам:

  • Щільність. Щільність традиційних файлів Axent коливається від 30 до 90 мкм. Чим вище цей показник, тим надійніше захист. Найтонший варіант підійде для зберігання документів, які використовуються не часто. Для офісу оптимальним варіантом стануть моделі щільністю 40 мкм. Для рекламної продукції варто вибрати моделі більш високої щільності, наприклад, 90 мкм.
  • Розмір. Найпоширеніший розмір файлів — формат А4. Також у продажу представлені файли А5 та А3. Перший формат підійде для квитанцій та чеків, другий — для креслень та іншої технічної документації.
  • Фактура. Файли для документів бувають матовими та глянцевими. Перший варіант — на любителів, використовується рідко. Глянцеві файли мають підвищений попит.

Файли Axent — баланс якості та ціни

Файли Axent виготовляють з якісного первинного поліпропілену, який зберігає бездоганний та презентабельний зовнішній вигляд навіть при активному та довгому використанні. Завдяки різноманітності форматів, що представлені в асортименті, вибрати необхідний розмір канцелярських файлів не стане проблемою. Упаковка стандартно містить 100 штук.

Окрім традиційних форматів А3, А4, А5, в лінійці Axent представлені спеціалізовані файли щільністю 70 мкм для візиток. В залежності від моделі в них можна покласти 8 або 20 карток. Також є зручні файли з боковим розширенням для зберігання об’ємних каталогів формату А4. Щільність такої моделі становить 180 мкм! У форматі А3 доступні варіанти як з горизонтальною, так і з вертикальною орієнтацією.

Файли належать до витратних матеріалів, запас яких необхідно регулярно поповнювати. Обирайте якісні та недорогі файли Axent — і ваші документи завжди будуть в порядку без великих збитків для вашого бюджету!