Axent Earth Colours: нова вражаюча колекція в трендових відтінках природи

Axent Earth Colours

Earth Colours – глобальний тренд, натхненний довершеною гармонією Планети.

Тренд "кольори землі" (Earth Tones) передбачає використання палітри, яка нагадує природні та земельні відтінки. Ця колірна гама включає в себе тони, що асоціюються із природними елементами, такими як коричневий ґрунт, зелене листя, небесна блакить тощо. Кольори землі створюють теплу та спокійну атмосферу.

Що таке Axent Earth Colours?

Це трендова лінійка обкладинок в палітрі натуральних кольорів. Живий оазис, який можна взяти з собою в кабінет. Можливість наповнити свій буденний світ мальовничими барвами ландшафтів. 

Мова кольорів Планети – спокійна, стабільна та рідна для кожного. Ці відтінки розмовляють з нами шепотом вітру, шумом морських хвиль, освіжаючим подихом весняного дощу та співом пташок на зелених кронах дерев. Їхній вплив на наше візуальне сприйняття неможливо переоцінити. Вони дарують спокій, умиротворення, рівновагу. Викликають приємні асоціації та допомагають поринути у ностальгійні спогади. Мрійливо заземлитися прямо посеред офісних джунглів. Відчути тяжіння до Землі як до джерела життя.

Який щоденник  вибрати на 2024 рік

Обираючи щоденник в кольорах землі, ви створюєте спокійне та затишне особисте середовище.  Врівноваженість натурального спектру огортає відчуттям спокою та сприяє зосередженості. Позитивно впливає на емоції, активізує творчий потенціал та допомагає утримувати баланс протягом насиченого подіями дня.

Ви отримуєте не лише стильний аксесуар, але й потужний інструмент для власного розвитку. Цей тренд не лише відображає модні тенденції, але й позитивно впливає на продуктивність.

Колірна гама колекції: практичність та глибокий символізм. 

  • Теплі відтінки (коричневий, теракотовий, кармінний, колір куркуми тощо): уособлюють тепло, відчуття затишку та безпеки, природність. Записник в такій обкладинці може бути символом надійності, особистого розвитку та вірності традиціям. Відображає натуральність та стійкість.
  • Сірий, антрацитовий, графітний: Елегантність, стабільність, сучасність. Записник в сірій обкладинці має трендовий та стильний вигляд.
  • Зелений: це свіжість, природа, ріст. Підходить для тих, хто цінує гармонію та рух.
  • Синій, блакитний, бірюзовий: віддзеркалення неба та океану. Беззаперечне втілення стабільності, миру та спокою.

Який планувальник обрати собі та на подарунок на 2024 рік

На ніжно-кремових сторінках записників та щоденників оживають наші плани. А на обкладинках оживає краса усіх граней Землі. І вибираючи простір для планування, ми задаємо тон на увесь наступний рік.

Датована колекція Axent 2024 Earth Colours – для тих, хто цінує точність планування

  • Датований щоденник Axent Partner допоможе детально розпланувати кожен день. Представлений у різних обкладинках та форматах.
  • Датований щотижневик Axent 2024 дозволить тримати усі плани у фокусі уваги. Тиждень на розвороті та достатній простір для нотаток: перевірений формат, який спонукає бути продуктивним та встигати усе.

Недатовані моделі записників – для вільних та творчих

  • Записні книги, блокноти, канцелярські книги дарують можливість починати ведення записів з будь-якого дня та самими вирішувати, скільки сторінок приділяти певним датам. Адже дні бувають насичені подіями та розмірені. Наповнені рухом та спокійні. 

✔️ Для максимальної ефективності планування радимо поєднувати датовані та недатовані моделі, щоб поєднувати точність та свободу ведення записів.

Чому лінійка Earth Colours підкорить ваше серденько?

  • Різнокольорові обкладинки гармонійно поєднуються у будь-якій комбінації. Збираючи власну кастомну колекцію планерів Axent Earth Colours, ми стаємо натхненними художниками, створюючи в особистому просторі мальовничі пейзажі. І які моделі б ми не обрали, разом вони утворять гармонійний красивий акорд. Адже небо завжди гарно виглядає як в поєднанні з морськими хвилями, так і в тандемі з запашним килимом різнотрав’я.
  • Природа в моді завжди: можна сміливо обирати ці планувальники на подарунок та запасатися ними на майбутнє. Зазвичай, тренди мінливі та у кожної тенденції є свій обмежений зоряний час. Але це не стосується палітри Earth Colours. Це відлуння вічності, стабільності, константності. Бо морські глибини, небесна далечінь, велич скель та тиша вікових лісів ніколи не набридне. 
  • Відтінки Землі – ідеальні для корпоративного стилю та індивідуальних потреб. Універсальність гами дає можливість бути сміливими та необмеженими жодними рамками. Ці дизайни абсолютно точно підійдуть в якості особистих подарунків людям з будь-яким смаком, а також – для комплексних корпоративних замовлень. 

Обираючи Axent 2024 у спектрі Earth Colours, можна дозволити собі розслабитись та робити вибір інтуїтивно, імпульсивно та масштабно.

Earth Colours та Україна

Естетика природної гармонії особливо близька для кожного українця. Вона звернена до нашого етнічного коду та історичного символізму. Тут поєднуються і золотаві пшеничні поля, і живильна сила чорнозему, і велич неосяжних степів. Earth Colours для нас – це умиротворення, спокій та зцілення. Стабільність та приємна тиша природи навіює почуття безпеки, невідворотного розквіту миру та відродження.