Забудьте про помилки: ефективне використання стрічкового коректора для бездоганного письма

Коректор стрічка Акцент

Машина часу ще не була винайдена, щоб повернутися назад і виправити всі помилки. Проте у кожного, хто пише від руки чи заповнює важливі документи, є нагода скористатись її «міні аналогом» – стрічковим коректором. Він залишає ледь помітний білий слід та допомагає виправити написане, створити нову історію на папері. Пропонуємо ознайомитися ближче зі стрічковими коректорами Axent, і пройти шлях практичного використання разом.

Огляд конструкції майбутнього помічника

Стрічковий коректор Axent підходить для виправлення будь-яких ділянок тексту: літер, всього слова чи речення. До його основних частин належать:

Ергономічний корпус. Забезпечує стійкість та захист основного механізму коректора, зручність у використанні. Спеціальна форма та кожен вигин максимально пристосовані до тримання у руці та комфортного процесу коригування.
Знімний ковпачок. Захищає від висихання під час довготривалого використання. Елемент є здебільшого у всіх  моделей, крім яскравої серії Axent зі стрічкою завдовжки 6 м, та варіюється залежно від розміру виробу.
Регулятор натягу стрічки. Підкручує свіжу стрічку для корегування тексту. Він забезпечує автоматичне оновлення стрічки в стандартних моделях Axent на 5 м, 6 м або 8 м. Стрічковий коректор Axent зі стрічкою завдовжки 30 метрів має ручне регулювання для максимально економного використання. 
Коригувальна стрічка з речовиною. Покриває помилки тонким та гладким білим шаром, є непомітною у разі копіювання чи передавання факсу. Вона виготовляється на основі поліефірної плівки та «ніжно» лягає на папір, не порушуючи його структуру.

Як користуватися стрічковим коректором: 7 кроків

Моделі Axent відрізняються довжиною стрічки, формою та кольором корпусу. Їх всіх об'єднує ефективність та якість роботи, що залежить від правильного застосування на практиці. Розберемо поетапно як використовувати стрічковий коректор.

  1. Зніміть ковпачок на виробі, що захищає коригувальну стрічку.

  2. Візьміть коректор у руку, зручно зафіксувавши пальці на корпусі.

  3. Знайдіть місце, де потрібно виправити помилку в тексті, та притисніть наконечник із згином стрічки до паперу.

  4. Повільно та рівномірно проведіть стрічку поверх усього тексту, який потрібно виправити. Вона з першого разу повністю покриває помилки суцільним тонким білим шаром.

  5. Напишіть потрібний варіант одразу на гладкій поверхні з виправленим текстом.

  6. Повторіть для інших помилок, попередньо змінивши використані ділянки стрічки за допомогою регулятора.

  7. Закрийте стрічковий механізм ковпачком, щоб запобігти висиханню робочого вузла коректора.

Не все так важко, як здається, спочатку. Розібравшись з процесом роботи стрічкового коректора Axent можна спокійно видихнути та тримати ручку під час контрольної чи заповнення документів. З вами поряд завжди друг, який виручить, і майже непомітно виправить минулі помилки. Тож чи треба ще та машина часу?