Без кулькової ручки як без рук

Без кулькової ручки як без рук

Минуло 70 років з тих пір, як у продаж надійшла перша партія кулькових ручок. Під магазином Нью-Йорка вишикувалася така черга, що владі довелося вдатися до допомоги декількох сотень поліцейських. Не дивлячись на те, що новинка коштувала цілих 12 доларів, бажаючих придбати її були тисячі. Сьогодні ручки перейшли з розряду чудасій в розряд речей першої необхідності. Ручка завжди знаходиться під рукою, незалежно від роду занять людини. Ринок рясніє різними пропозиціями, але не дивлячись на це, вимоги сучасного користувача до ручки стали вище - вона повинна не просто добре писати і не мазати, а бути ще й зручною, красивою, стильною ...

Абсолютно не схожі одну на одну оригінальні моделі кулькових ручок Streamline, Glory, Tropic, Catsline, Allegro, Glide, Vivid мають індивідуальний дизайн і характер, але всіх їх об'єднує традиційно висока якість, на рівні з ручками торгових марок, що спеціалізуються на письмовому приладді.

Складові ручок Axent виготовлені визнаними у світі виробниками:

1. Швейцарський пишучий вузол Premec забезпечує однорідну безперебійну подачу чорнила.

2. Якісне німецьке чорнило Dokumental забезпечує високу якість письма.

Крім того, корпус ручок Axent виготовлений з високоякісного первинного пластику, що підвищує їх ударостійкість і, як наслідок, термін служби. А ергономічний дизайн, зручна зона захоплення (прогумований корпус або рельєфний гумовий грип) перешкоджають ковзанню пальців і перенапруженню кисті руки.

Прекрасно, коли ручка не тільки добре пише, зручна у використанні, а ще й красива. Серед новинок Axent - стильні ручки різних дизайнів і кольорів на будь-який смак. Ви обов'язково виберете те, що вам до душі, ручку, для якої завжди знайдеться місце у вашій сумочці або петличці щоденника.