Етикетки з клейким шаром Axent для будь-яких завдань

Етикетки з клейким шаром Axent

Неймовірно зручний винахід людства – самоклеючі етикетки – мають надзвичайно широкий спектр застосування. У торгівлі їх використовують для нанесення штрих-кодів, інформації на товарі, маркують коробки, упаковки і ємності, використовують як цінники. Офісні співробітники знайшли їм застосування при друкуванні адресних наклейок на конверти, а також для класифікації документів.

Давайте розберемося, які ж властивості повинні мати якісні самоклеючі етикетки?

По-перше, етикетки повинні бути універсальними, підходити як для друку на лазерних і струменевих принтерах, так і для використання в копіювальних апаратах.

По-друге, етикетки повинні бути виготовлені з високоякісного паперу, який акуратно відклеюється від основи.

По-третє, за рахунок наявності силіконової підкладки друк на етикетках повиннен бути стійким, не обсипатися і не розтікатися.

Усі перераховані вище якості мають самоклеючі етикетки Axent, які виготовлені з високоякісного паперу Vellum TTR і представлені в 19 розмірах для різних цілей і завдань. В асортименті також є етикетки із закругленими краями, які є ексклюзивною пропозицією на ринку. Особливістю етикеток Axent також є зручна картонна упаковка з кришкою, в якій зручно зберігати невитрачені аркуші з етикетками. Ваші етикетки не помнуться і не забрудняться, їх зручно і легко діставати з коробки і вставляти назад. Щоб спростити процес друку на етикетках, Axent пропонує просту і зручну програму Axent Label по створенню шаблонів етикеток, цінників зі штрих-кодами і наклейок з адресами, яку можна завантажити тут.