Новий благодійний проєкт Axent: допоможемо дітям героїв

Новий благодійний проєкт Axent: допоможемо дітям героїв

Axent оголошує нову благодійну акцію спільно з БФ Діти Героїв. Проєкт спрямований на різнобічну допомогу та довготривалу підтримку дітей, які втратили батьків унаслідок війни. Це дуже важлива ініціатива, до якої неможливо залишитися байдужим. Ми маємо за честь долучитися до допомоги дітям, батьки яких поклали свої життя за вільну, мирну та незалежну Україну.


10% від продажів патріотичної продукції Axent Be Ukraine буде направлено до БФ «Діти Героїв».


Axent Be Ukraine: канцелярія, яка дихає любов’ю до України та допомагає робити добрі справи

Патріотична лінійка Axent Be Ukraine – це канцелярія з українським серцем. Кожна модель прикрашена ефектним дизайном з символами нашої незалежності та майбутньої перемоги. Ці товари тримають в фокусі уваги незламність та нескінченну силу духу українців. Патріотичні щотижневики, записні книги та ручки даруватимуть особливе натхнення для роботи та навчання.

Купуючи їх, ви не тільки отримуєте оригінальні патріотичні товари, а й долучаєтеся до доброї справи.

Фонд «Діти Героїв» на постійній основі опікується дітьми, які втратили одного чи обох батьків унаслідок російської агресії. Місія фонду – тривала, довгострокова допомога дітям, які переживають важку втрату. Поміч фонду – не лише екстрена, а і стратегічна, що передбачає підтримку кожного підопічного до досягнення повноліття та навіть після. Це і забезпечення нагальних гуманітарних потреб та психологічній допомозі, і сприяння в отриманні освіти, і надання можливостей для стажування та подальшого працевлаштування. А також – організація відпочинку та подорожей, компенсація витрат на лікування, юридична та інша підтримка.

Купуйте товари Axent Be Ukraine – допомагайте дітям героїв!