Папки-реєстратори Axent — зручний спосіб зберігати документи

Папки-реєстратори Axent

Для зберігання великої кількості документації та швидкого доступу до неї немає нічого кращого, ніж реєстратори Axent. Такі папки для документів також називаються сегрегаторами та активно використовуються в сучасних офісах. Вони допомагають налагодити процес систематизації та архівації, усунути паперові завали, перетворивши їх в строгі ряди папок. Однак, через різноманітність моделей можуть виникнути труднощі з вибором. Ми вирішили полегшити вам життя та розповісти про головні особливості папок-реєстраторів Axent, їх різновиди та правила експлуатації.

Особливість папок-реєстраторів Axent

Головною відмінністю реєстраторів від звичайних папок для документів виступає наявність наступних елементів:

  • Торцеве кільце для легкого та швидкого вилучення папки з полиці зберігання.
  • Дуговий механізм з важелями для їх змикання-розмикання.
  • Притиск з металу для фіксації аркушів.
  • Металева окантовка для захисту краю обкладинки.
  • Карман зі змінним індексом на торці для швидкої ідентифікації документів, які знаходяться в папці.

 

Різновиди моделей: зробіть вибір правильно

Папки-реєстратори Axent розрізняються за форматом. Найбільш популярною моделлю виступають папки А4. Для зберігання різних довідок, платіжних доручень, квитанцій та іншої подібної документації варто обрати папки А5.

Важливим критерієм вибору є ширина корінця. Саме цей параметр впливає на місткість папки. Модель з корінцем 5 см призначена для зберігання до 300 аркушів, реєстратор з корінцем 7,5 см розмістить до 450 аркушів.

Також папки-реєстратори відрізняються за матеріалом, товщиною та кольором обкладинки. Торгова марка Axent пропонує моделі з якісними обкладинками з картону товщиною 2 мм з одностороннім та двостороннім покриттям PP. Пластиковий шар захищає обкладинку від забруднень, пошкоджень та вологи. Обидва варіанти відрізняються яскравими насиченими кольорами та підходять для частого використання. Папки-реєстратори Axent, без сумніву, стануть прикрасою будь-якого кабінету та зроблять систематизацію простіше. Різноманітність кольорів та наявність індексів дозволяє зручно розкласти документи за видом та при необхідності швидко відшукати потрібний екземпляр.

Реєстратори Axent оснащені механізмами, які встановлюються в папку самостійно прямо перед початком використання. Папки поставляються як в зібраному, так і в розібраному вигляді. Ця особливість дозволяє спростити транспортування та знизити її вартість. Зверніть на це увагу!

Правила використання папок-реєстраторів

Користуватися папкою-реєстратором Axent нескладно. Порядок дій простий та зрозумілий.

  • Щоб відкрити реєстратор, докладіть трішки зусиль. Річ в тім, що в закритому стані кришка утримується спеціальними замками, які надійно фіксують обкладинку та при відкритті видають легке клацання.
  • Щоб дістати або помістити потрібний документ в сегрегатор, відкрийте та відсуньте притискну планку, потім акуратно розкрийте металеві кільця за допомогою спеціального важеля.
  • Щоб розмістити документи в реєстраторі, зробіть в аркушах дірочки за допомогою діркопробивача або помістити їх в прозорі файли.
  • Щоб закрити реєстратор, необхідно замкнути кільця дугового механізму, щільно закріпити притиск та зачинити папку до характерного клацання. Після поставити папку з документами на полицю або в шафу.

Зберігайте документи правильно та зручно — обирайте папки-реєстратори Axent!