Планер-щоденник Axent 2024: ваш ідеальний побратим для успіху та креативності

Планер-щоденник Axent 2024: ваш ідеальний побратим для успіху та креативності

Планер-щоденник 2024 – це скарб! Бездоганний подарунок для друзів та колег. Незамінний натхненник та помічник для себе. Це універсальний, стильний та зручний інструмент, який у кожного має бути під рукою протягом року. Чому? Адже він є незамінним знаряддям для організації думок та створення стратегії розвитку. З ним набагато простіше бути зосередженим та досягати успіху. Його сторінки зберігатимуть безліч корисної інформації, нагадуватимуть про нагальні зустрічі та завдання, а в деякі моменти навіть стануть вашим надійним плечем, готовим прослухати всі ваші думки та ідеї, дбайливо зберігаючи кожне записане вами слово.

Стильний планер на 2024 рік – це універсальний та багатофункціональний помічник у всіх життєвих справах. 

Як підібрати ідеальний планер на подарунок?

Axent пропонує блокноти-планери, що вражають своїм вражаючим різноманіттям. Незалежно від обраної моделі, ви отримаєте неперевершену якість. Якщо ви хочете зробити незабутній подарунок, оберіть датований щоденник Axent у улюбленому кольорі одержувача. Модні відтінки та приємна текстура обкладинок не залишать нікого байдужим. Надійні та красиві планери – важлива складова в повсякденному розкладі успішної особистості.

Що нового в колекції Axent 2024? Трендові обкладинки сезону

  • Обкладинка Soft Diamond має неймовірно приємну рельєфну текстуру.
  • Partner Soft Nuba – розкішна обкладинка, яка дарує насолоду від кожного дотику.
  • Partner Lines – фактурні лінії, які створюють неперевершений геометричний ансамбль. 
  • Оновлена палітра кольорів – в новій колекції щоденників представлено розширену палітру відтінків на будь-який смак: від ніжно-пастельних до яскраво-неонових.
  • Патріотична серія Be Ukraine – чарівна лінійка датованих щоденників в надійній PU-обкладинці. Патріотичні патерни та значущі акценти, гармонійні стилізовані орнаменти та виразні меседжі: ці моделі ефектно транслюють любов до України. Небанальна стилізація, актуальна колірна гама, розкішні фактури.

Які переваги мають щоденники Axent 2024?

  • Бездоганна якість – надійна обкладинка, використання якісного кремового паперу та ідеальне чітке лініювання.
  • Продуманий внутрішній блок. Зручна для планування розмітка дозволяє легко систематизувати заплановані задачі.
  • Надійна фіксація інформації. Навіть бездоганна пам’ять інколи може підводити, адже так важко втримати в голові всі дати та дедлайни. Щоденник виконує важливу місію: він нагадує про всі важливі справи. Він не потребує заряджання, наявності мережі Wi-Fi та перезавантаження. Написане на папері легше запам’ятовується та надійно закарбовує ваші думки надовго.
  • Датовані сторінки – ідеальні для довгострокового планування та створення звітів, оскільки вся інформація зберігається з прив'язкою до конкретної дати.
  • Формат "день на сторінці" – зручний для фіксації усіх щоденних завдань.

Корпоративні щоденники з вашим логотипом

Кастомізація корпоративних щоденників – не просто світовий тренд. Це потужний інструмент для трансляції цінностей компанії та привернення уваги до вашого бренду, який має безліч переваг:

  • Брендування допомагає підкреслити авторитетність вашої компанії. Це сприяє візуальному сприйняттю бренду серед клієнтів, партнерів та співробітників.
  • Тиснення логотипу на щоденнику надає йому престижного та професійного вигляду. Це може бути особливо важливо для компаній, які прагнуть показати свою надійність в очах клієнтів та партнерів.
  • Реклама та просування. Корпоративні щоденники з тисненим логотипом можуть використовуватися як рекламний матеріал або подарунок під час бізнес-подій, конференцій, семінарів та як подарунок співробітникам. Це відкриває нові можливості для підвищення проінформованості про бренд та привертання нових клієнтів.
  • Сприяє зміцненню корпоративної ідентичності компанії. Це допомагає налагодити єдність у внутрішніх комунікаціях та показати співробітникам їх причетність до компанії.
  • Щоденники є практичними та корисними предметами, які використовуються щодня. Тим самим, тиснення логотипу на них створює постійну прив'язку до бренду. Кожен раз, коли користувачі використовують щоденник, вони нагадують про компанію, її послуги та продукти.

Тиснення логотипу на корпоративних щоденниках є ефективним способом підвищити впізнаваність бренду, покращити враження від компанії та підкреслити її професіоналізм. Замовляйте тиснення логотипу на щоденниках Axent тут.

Де і як можна придбати планер Axent 2024 в Україні?

Детальніше про те, де придбати планер Axent, ви прочитаєте на офіційному веб-сайті бренду у розділі "Де купити". Там вказаний перелік всіх авторизованих інтернет- та офлайн-магазинів, де можна придбати оригінальні продукти Axent.