Проколюйся, дірочка, велика і маленька або Канцелярський діркопробивач

Канцелярський діркопробивач

Оскільки навіть у Вікіпедії є ціла сторінка, присвячена діркопробивачам, напрошується висновок - річ це дуже важлива! А якщо серйозно, то недооцінювати це канцелярське приладдя для пробивання отворів не варто. Сьогодні воно стало невід'ємною частиною офісного побуту. Якщо вибрати механічний канцелярський діркопробивач зі знанням справи, то він прослужить довго і впорається з покладеними на нього завданнями. І ви знай собі, примовляючи: «Проколюйся, дірочка, велика і маленька» будете упорядковувати документи без клопоту.

На що потрібно звернути увагу при виборі?

• У першу чергу при виборі діркопробивача звертайте увагу на матеріал виготовлення. Довше прослужить той діркопробивач, корпус якого виконаний із металу. Основа діркопробивача не повинна ковзати і залишати подряпини на поверхні столу;

• Діркопробивач на 10-12 аркушів не призначений для частих навантажень, якщо експлуатувати доведеться часто, то з цією роботою впорається діркопробивач на 12-20 аркушів. Для інтенсивного використання краще вибрати той, який здатний пробивати по 25-40 аркушів одночасно;

Діркопробивачі можуть пробивати 2 або більше отворів. Найбільшим попитом користуються ті, які пробивають 2 отвори. На 4 отвори діркопробивачі для паперу знадобляться в тому випадку, якщо планується використання папки з кільцями. Якщо говорити про 5-6 отворів, то тут вже використовуються спеціальні папки зі спеціальними фіксаторами.
 
• Для збору конфетті може використовуватися або висувний контейнер, або ж спеціальний відсік, що відкривається внизу пристрою;
 
• Висувна обмежувальна лінійка з різними форматами - це невелике, але дуже корисне доповнення, яке дозволить пробити аркуші на одному рівні.
Знаючи основні критерії вибору, пропонуємо вам пройтися по сторінці з діркопробивачами від Axent. Серед усього різноманіття ви неодмінно знайдете те, що вам потрібно! Цей канцелярський помічник представлений декількома серіями, серед яких: Duoton з двокольоровим пластиковим верхом, Exakt з металевим корпусом, Shell з пластиковим верхом і ергономічною рукояткою, Welle з пластиковим корпусом, який укріплений металевою пластиною.
І якщо вам о другій годині ночі прийде смс-ка з самим несподіваним запитанням за все життя: «Є діркопробивач?!» Навіть у такій ситуації ви можете не замислюючись відповісти: «Є! І це діркопробивач Axent!»