Щотижневики Axent

Щотижневики Axent

Щотижневик від Axent — це вірний помічник у плануванні рутинних завдань та великих цілей. Він допоможе вам стати в рази продуктивнішим та досягати своїх мрій без стресів. 

Щотижневики універсальні для амбітних людей, тому що формат "тиждень на розвороті" допомагає бачити повну картину подій та складати зручний графік. А ще це гарний аксесуар, який підніме настрій стильним дизайном. 

Axent має величезний вибір моделей для будь-яких цілей, що точно не залишать вас байдужими. Давайте розглянемо їх докладніше, щоб після прочитання ви 100% могли вибрати свій ідеальний щотижневик! 

Класичні щотижневики 

Класичний однотонний дизайн обкладинок ідеально підійде для людей, які шанують традиції та не люблять нічого зайвого у своєму робочому просторі. Axent стежить за трендами, тому серед однотонних обкладинок ви завжди знайдете кольори, які Інститут кольору Pantone оголошує кольорами року. Це дозволяє щотижневику стати не лише помічником у плануванні, а й частиною індивідуального стилю. Вибирайте з величезної палітри кольорів: від монохромних тонів до яскраво-червоних та помаранчевих моделей. 

Особливості щотижневиків 

Щотижневики представлені в 3-х розмірах: 

  • Pocket 90х150 мм
  • Partner 125х195 мм
  • Prime 145х210 мм

Це дуже зручно, тому що ви без проблем можете підібрати модель для будь-яких потреб: невеликі, щоб носити в сумочці або возити в багажнику авто, більші — аби просто залишати на робочому столі. 

Романтичним натурам припадуть до душі обкладинки лавандового, персикового та м'ятного кольорів. Якщо ж ви віддаєте перевагу суворішим варіантам — в асортименті є моделі темно-синього, чорного і бордового кольору. 

У серії представлені як тверді, так і гнучкі обкладинки. Моделі Soft і Soft Skin можна згорнути в трубочку і помістити навіть у малогабаритну сумочку, не пошкодивши щотижневика. У той час як моделі із щільною обкладинкою відмінно тримають форму і виглядають статусно. 

Характеристики моделей 

Всі моделі щотижневиків від Axent поєднують високу якість продукції та увагу до деталей. Відмінний доказ цього: чудовий папір, щільністю 80г/м2. Крім того, в щотижневиках додатково є 2 закладки, потайна кишенька на форзаці, еластична тасьма та петля для ручки. У серії також можна знайти моделі із календарями для позначення важливих дат, полями для запису улюблених книг, інформаційними блоками та трекерами корисних звичок — такі, як Axent Partner, наприклад. Важливо зауважити, що щотижневики Axent є у величезній кількості дизайнів, тому кожен може підібрати щось собі до душі. 

Ліцензія Nikki Chu 

Ліцензія Nikki Chu просто створена для яскравих творчих особистостей та тих, хто не боїться виявляти себе у дрібницях. Стильні обкладинки в ліцензійних дизайнах надихають досягнення цілей і мотивують ставити собі нові завдання. Особливо добре ці моделі підходять для мрійливих людей, яким важливо організувати побут та правильно спрямувати свою енергію. 

Особливості щотижневиків 

Щотижневики цієї ліцензії є в єдиному розмірі – 125х195 мм. Це вкрай зручно, тому що не потрібно витрачати час на підбір додаткової характеристики і можна зосередитися на приємному виборі дизайну. Крім того, 125х195 мм — це звичний нам усім розмір, трохи менше половини альбомного листа. Такий щотижневик можна взяти з собою на нараду, у поїздку, зберігати в ящику письмового столу або носити в сумочці.

Тверді обкладинки щотижневиків Nikki Chu виглядають просто чудово. Вони підійдуть ніжним натурам, адже вінтажні мотиви, властиві серії, надихають на романтичний лад. 

Характеристики моделей 

Моделі цієї ліцензії мають високоякісний кремовий папір щільністю 80г/м2. У щотижневиках 96 аркушів, серед яких датований блок та додаткові розвороти у клітинку. Кожна модель має: 

  • 2 закладки; 
  • Еластичну тасьму; 
  • Потайну кишеньку на форзаці; 
  • Петлю для ручки;
  • Інформаційний блок;
  • Трекер звичок;
  • Календар; 
  • Поля для запису книг.

Це все робить щотижневик неоціненним помічником. А ефектні дизайни з еклектичними мотивами не залишать байдужим навіть найвибагливішого клієнта. 

Обирайте свій ідеальний щотижневик за посиланням.