Створюйте та відзначайте яскраві миті з Axent Partner

Axent Partner

Сучасне життя - це безліч можливостей і в той же час рій відволікаючих факторів: повідомлення в месенджерах, термінові завдання, стрічка соцмереж. Ми намагаємося нічого не пропустити і часом забуваємо про те, що справді має значення. Ведення записів і планування допомагає не загубитися в інформаційному шумі і сфокусуватися на тому, що робить наше життя осмисленим, продуктивним, щасливим.

Як використовувати записну книжку, щоб стати щасливіше

Записи від руки дають особливу ясність і глибоке розуміння власних думок. Так записні книжки і блокноти допомагають бути пілотом, а не пасажиром власного життя. Відстежувати минуле, організовувати сьогодення і моделювати майбутнє - ось основні 3 завдання ведення записів.

Зручно вмостившись із красивою записною книгою Axent в руках, дайте собі можливість:

• на якийсь час зупинити потік вхідної інформації,
• припинити метушитися і поспішати,
• випустити на папір емоції,
• розкласти думки «по поличках»,
• розставити пріоритети,
• спланувати завдання.

Коли такий ритуал перетворюється у звичку, це дозволяє бути ефективніше як у професійній, так і в особистій сфері. При цьому ведення записів - це гнучкий творчий процес, який можна адаптувати під свої цілі та спосіб життя:

• оформляйте списки справ, бажань, книг, фільмів, покупок,
• заведіть трекер корисних звичок,
• фіксуйте вдячність та екстраординарні моменти дня/тижня/місяця,
• заносьте у блокнот думки, цитати, дорожні враження у подорожах.

У красивій і зручній записній книжці це робити особливо приємно. Не забувайте постійно робити акцент на радісних миттєвостях і досягненнях, і ця звичка стане імпульсом для нових щасливих подій.

Записні книжки для яскравих моментів

Серія записних книжок Axent Partner створена, щоб надихати вести записи і допомагати перетворювати мрії на цілі. Записна книжка або блокнот з еластичною тасьмою А5 - один з найбільш універсальних форматів, який легко носити з собою. Ви можете вибрати тверду або м'яку еластичну обкладинку, лініювання у клітинку, лінію або крапку.

Для яскравих моментів підійде яскрава записна книжка Axent Partner Soft з гнучкою обкладинкою з термо-PU з м'якою текстурою і контрастним кольоровим зрізом. Її щільний гладкий папір дозволяє писати будь-якими видами ручок. Еластична тасьма-фіксатор не дає записній книжці випадково розкритися, закладка допомагає легко повернутися до потрібних сторінок, а в кишені на форзаці зручно зберігати паперові дрібниці.

Мрійте і плануйте в записних книгах Axent серії Partner!