ТОП-5 ідей подарунків для закоханих

ТОП-5 идей подарков для влюбленных

Що подарувати на День святого Валентина? В очікуванні заповітної дати цим питанням задаються чи не в усіх куточках планети. 14 лютого вже давно перестало бути торжеством виключно для закоханих пар. Свято кохання набуло нового масштабу та набагато ширшого значення. Ми вітаємо усіх, кого любимо та поважаємо. Даруємо символічні подарунки колегам, однокурсникам та друзям.

День святого Валентина сьогодні – це всеохоплююче свято, яке об’єднує під своїм крилом усе людство. В найромантичніший день року так важливо по-особливому привітати усіх, хто нам дорогий. А чим краще підкріпити вітання, як не подарунками?

Ідеї для подарунків на свята. Подарунки для закоханих і не тільки

1. Патріотична канцелярія Axent Be Ukraine

У кожного з нас є особлива любов усього життя, яка завжди зігріває серце та дарує ніжні емоції. Це любов до України. І отримати у подарунок канцелярію з патріотичним дизайном – не просто приємно, а неймовірно зворушливо. Коли на блокноті чи ручці зображені дорогі серцю символи та сюжети, повсякденні справи сприймаються не так буденно. А робочий процес проходить по-особливому натхненно.

У бренду Axent є вражаюча лінійка Be Ukraine. Записні книги, щотижневики та ручки з актуальними патріотичними дизайнами подарують піднесений настрій та найзворушливіші емоції.

2. Даруйте ніжність. Лінійка Axent Pastelini

Коли кольори можуть говорити мовою ніжності. Лінійка канцелярії Axent Pastelini – досконале втілення краси. Лагідні пастельні відтінки додають речам особливого шарму та наповнюють їх неперевершеним вайбом романтичності. В асортименті лінійки є різноманітні товари для офісу, тож стануть чудовим подарунком для колег.

3. Класика завжди актуальна. Традиційні ділові дизайни

Вишукана стриманість ніколи не виходить з моди. Лаконічні бізнес-моделі щотижневиків, письмового приладдя та товарів для оформлення робочого місця вражають своєю універсальністю. Обравши такий подарунок, ви ніколи не помилитеся, адже класика підходить абсолютно усім. Це відмінний презент як для жінок, так і для чоловіків.

4. Подарунок, який завжди буде поруч. Блокноти, планувальники, записні книги

Тільки уявіть, що ваш подарунок буде поруч з людиною цілий рік. Той, кому ви його подаруєте, щодня буде торкатися його аркушів, довіряти сторінкам свої плани та думки. Річний планувальник чи блокнот Axent – подарунок романтичний і корисний. Він щодня нагадуватиме про вашу турботу, допомагатиме будувати плани та справлятися зі щоденними викликами. В асортименті бренду є шалена кількість блокнотів у різноманітних дизайнах. Тверда та м’яка палітурка, кишенькові та великі формати, креативний чи діловий дизайн, а також – безліч варіантів лініювання.

5. Приємні дрібнички, які створюють настрій

Шукаєте тематичні подарунки для коханих, колег, однокурсників та приятелів? Зверніть увагу на чарівні офісні цікавинки: паперові блоки для нотаток, настінні багаторазові планери, красиві кулькові ручки, оригінальні закладки, письмове приладдя та товари для організації робочого місця. Це може бути основний подарунок чи ефектне доповнення до нього.

Приємного святкування та вдалого шопінгу! Хай кожен подарунок від Axent принесе максимум радості та користі!