Як обрати ручку на подарунок чоловікові? (Стаття для жінок)

Як обрати ручку на подарунок чоловікові?

Декілька разів на рік кожна жінка стає перед вибором: що подарувати чоловікові на свята. Для того, щоб не купувати чергові шкарпетки або піну для гоління, пропонуємо звернути Вашу увагу на не менш традиційний, але не такий заїжджений і вишуканий спосіб привітати зі святом — подарункова ручка.

Ми підготували для Вас декілька підказок, як правильно підібрати ручку на подарунок:
1) Практичність. Чоловіки відрізняються від жінок своїм відношенням до подарунків і до  речей в цілому. Якщо для жінки не важлива практичність покупки, нею керують емоції, їй подобаються красиві, але не зручні черевики, то з чоловіками все навпаки. Чоловік ніколи не придбає собі яскраву, але не практичну річ. Тому, вибираючи подарунок, звертайте Вашу увагу на зручність. Спробуйте написати щось ручкою, вибирайте ту, що не ковзає, яку зручно тримати в руці.

2) Колір. У чоловіків зовсім по-іншому побудована система зору. Якщо жінка, aka сорока, кидається на все яскраве, блискуче, то чоловік може, як мінінум, просто на це все не реагувати, а, як максимум, його це може навіть дратувати. Тому, вибираючи ручки, не женіться за яскравими строкатими кольорами. Виберіть краще класичний чорний, темний синій, зелений, в крайньому випадку, в класичну клітинку. Яскраві та зі стразами купуватимете для подружок.

3) Тип ручки. Ручки можуть бути перовими, кульковими та «ролерами». Прийнято вважати, що перова ручка, a priori, є показником високого статусу людини. Тим не менш, виробники сьогодні не дотримуються такого погляду. Якщо ви подивитеся на каталоги, то зрозумієте, що в колекціях присутні найрізноманітніші типи. Важливіше визначитися з правильною колекцією. Вони можуть бути бюджетними, на повсякдень, «святковими».

4) Товщина ручки та лінії. Неправильно думати, що ручка для чоловіка повинна бути товстою. Потрібно використовувати індивидуальний підхід, тому має сенс поговорити з колегами-чоловіками, його друзями, які знають його вподобання. Важливо, щоб вашим подарунком користувалися обов’язково. Велике значення має й товщина лінії. Наприклад, коли товщина лінії є середньою, то це розмір М, якщо ж тонкою — розмір F.

5) Подача. В кінці кінців, зверніть увагу, як цю ручку продають. Чи присутня подарункова упаковка, чи йде у комплект (запасний)  стержень або ж аксесуари для створення повного комплекту. Адже, якщо все це ще доведеться докупати, то подарунок вам обійдеться набагато дорожче, не кажучи вже про те, що Ви витратите Ваш час і нерви.

У будь-якому випадку, скористаєтеся Ви нашими порадами чи ні, головне — не подарунок, а увага. Якщо Ви даруєте ручку близькій людині — вона його обов’язково оцінить, не дивлячися ні на що. І, звичайно ж, не забудьте доповнити Ваш подарунок крапелькою любові — маленькою листівочкою, шоколадкою чи якою-небудь іншою приємною дрібницею — адже подарунок, зроблений з любов’ю, цінується вдвічі дорожче.

Бажаємо Вам приємних покупок і подарунків із TM Axent. Чекайте на наші нові корисні поради.