Як вибрати записник на подарунок: поради та рекомендації

Як вибрати записник на подарунок: поради та рекомендації

Що подарувати друзям та колегам? Який презент буде одночасно і приємним, і стовідсотково корисним? 

Щоденник, щотижневик чи записник – універсальний дарунок, потрібний кожному. Він є невід'ємною частиною будь-якого етапу життя. Планувальник потрібний і в старшій школі, і в університеті, і в офісі, і навіть на пенсії. Це не тільки зручний інструмент для планування, але і важливий атрибут повсякденного життя, який підкреслить індивідуальний стиль свого власника та допоможе щодня бути організованим. 

Подарувати щоденник – означає подарувати можливість творчого самовираження та бездоганного упорядкування справ. Він буде супроводжувати отримувача протягом усього року та буде корисним кожного дня. Приноситиме усмішку та приємну згадку про вас. Практичний та естетичний, він зробить кожен момент особливим.

Який записник обрати для студента?

Вибирайте моделі з достатньою кількістю сторінок, з додатковими полями та кишенями для зберігання дрібниць. 

  • Датований щотижневик Axent Partner в патріотичних дизайнах. Незамінний варіант для організації часу. Дуже зручно записувати розклад лекцій, семінарів, додаткових занять та запланованих зустрічей.
  • Датований щоденник Axent Partner Soft. Дозволять орієнтуватися у записах по датах, швидко відновити інформацію та розклад певного конкретного дня. 
  • Креативні записні книги Axent Colors та Axent Freedom. Широкий формат А4, тверда палітурка та креативний дизайн обкладинки – саме те, що потрібно для фіксації великих об’ємів інформації.
  • Блокнот Axent з розділювачами на спіралі. Завдяки розділювачам, можна зручно впорядковувати інформацію з різної тематики. Велика спіраль – дуже практична у використанні: можна розкривати під будь-яким кутом чи робити нотувати на ходу. 
  • Блокнот на спіралі Axent – маст-хев для повсякденних записів, можна використовувати як конспект чи чернетку. Яскраві обкладинки піднімають настрій, аркуші легко виривати, не пошкоджуючи цілісність палітурки.

Записні книги та щоденники для творчих особистостей

Творчі люди оцінять записники з нестандартними яскравими обкладинками, сторінками для малювання та простором для вираження креативних ідей. Зверніть особливу увагу на ці моделі:

  • Записні книги в крапку. Незамінні для творчих людей. Вони дозволяють вести записи у будь-якому форматі, вести щоденник у популярній техніці Bullet Journal, креативно оздоблювати сторінки.
  • Нелінійовані записні книги. В них можна писати тексти, робити розрахунки та навіть малювати скетчі. Жодних обмежень у творчості.
  • Записні книги з яскравими обкладинками: Axent Leopard, Axent Birds&Flowers, Axent Fish, Axent Motivation. Вони додадуть яскравих барв будням та надихнуть на творчі звершення.

Книги записні та щоденники для творчих людей

Який щоденник чи щотижневик подарувати керівнику

Зверніть увагу на статусні моделі з лаконічним тисненням та благородними однотонними обкладинками. Обирайте класичний дизайн, який гармонійно доповнить діловий стиль.

  • Датовані щоденники Axent Partner Soft з патріотичним тисненням. Вони мають вишуканий дизайн та зручний функціонал.
  • Датовані щотижневики Axent Partner серії Earth Colours в трендових обкладинках у кольорах землі.
  • Щотижневики серії Lines та Soft Diamond з фактурними обкладинками.

Щоденник для керівника

Записні книги ти щоденники допомагають виражати свої думки, планувати та відзначати найважливіші моменти життя. Обираючи подарунок, пам'ятайте про індивідуальні особливості отримувача: стриманість – для керівника, креативність – для творчої душі, практичність – для студента. Щоденник – це затишний особистий простір для реалізації ідей та мрій. Такий подарунок надовго залишить слід у серці отримувача, нагадуючи про вашу турботу та уважність.