Записні книги Axent. З чистого аркуша

Записні книги Axent

Новий рік – це святкові посиденьки з сім'єю та друзями, аромат ялинкових гілок та мандаринів, феєрверки, традиційна метушня і зимовий відпочинок. Іще одна причина, яка робить Новий рік таким улюбленим святом – це знайома з дитинства атмосфера дива, яка огортає все навколо. Традиційно ми бажаємо один одному, щоб усе погане залишалося в минулому році, ми загадуємо бажання і сповнені надій.

Зауважте, що успішні та щасливі люди кажуть, що для того, щоб новорічне диво спрацювало, і новорічні бажання втілилися у життя, вони повинні бути виражені на папері, підкріплені щирим наміром і конкретними діями.

З цього випливає, що Новий рік – це ще і вдалий час, щоб посидіти в спокійному затишному місці з красивим записником і підвести підсумки року, що минає, помріяти, проаналізувати, провести ревізію цілей, скласти плани на майбутнє. Звичайно ж, натхнення цьому творчому процесу додасть красивий записник, у якому було б зручно планувати і робити різні записи.

Якщо ви як раз роздумуєте про те, щоб порадувати себе – купити записник або блокнот і почати рік «з чистого аркуша» - придивіться до серії записників і блокнотів Axent. Там ви також зможете знайти приємні та милі новорічні подарунки для близьких, колег і знайомих.

Одна з яскравих, зручних і надійних моделей, що відмінно підійде для планування (а також для всіляких ділових і творчих завдань) - це модель Axent Partner Soft. Це компактна модель записника формату А5- з еластичною тасьмою і закладкою, що дозволяє комфортно носити його з собою і повертатися до записів, коли з'являється необхідність або приходить важлива ідея. Також записник має кишеню на форзаці, де можна зберігати записки, чеки, картки та інші важливі дрібниці. Традиційно для записників Axent ця модель має досить щільний для комфортного письма папір. Лініювання у клітинку дозволить розкреслити записник і перетворити його на зручну систему планування та фіксування важливої інформації.

Тепер до найцікавішого у цій моделі: записники Axent Partner Soft порадують яскравими кольорами і небуденним, але акуратним дизайном з контрастним зрізом, який підійде і жінкам, і чоловікам, і буде доречним як для робочої наради, так і для особистого щоденника. Але найголовніше, в чому полягає естетичне і тактильне задоволення - приємна на дотик обкладинка, що гнеться. Варто просто обрати серед доступних колір до вподоби.

Вдалого планування і веселих свят! І нехай записник Axent стане невеликою приємною частиною тієї атмосфери і настрою, з яких почнеться зародження та реалізація ваших найуспішніших щасливих змін.

Переглянути колекцію записних книг Axent Partner.