Догляд за екраном: як вибрати ідеальні серветки для чистки монітора

Догляд за екраном: як вибрати ідеальні серветки для чистки монітора

Екран ноутбука або комп'ютера потребує постійного догляду. Він притягує пил та бруд, «терпить» на собі відбитки пальців та розводи. Важливо правильно доглядати за монітором, щоб уникнути механічних пошкоджень. Для цього слід використовувати спеціальні засоби очищення екранів. У чому ж їх особливість та які є види – розглянемо далі.

Чим просякнуті серветки для монітора: матеріал та склад

Серветки для екранів Axent не містять спирту – це найголовніша умова задля захисту екрану. Вони створені з крепованого паперу або мікрофібри, які не залишають ворсинок на поверхні. Серветки просякнуті спеціальною очисною сумішшю, що забезпечує антибактеріальний ефект та усуває статичну електрику.

Засоби для очищення Axent антиалергенні та дерматологічно безпечні. Вони настільки якісні, що питання, чи можна протирати окуляри серветками для монітора, навіть не виникає. Для очищення окулярів підійдуть серветки з нетканих м'яких матеріалів – мікрофібри, тонкого фетру. Головне не використовувати агресивні хімічні речовини та уникати подряпин, адже для окулярів не підійде будь-яка тканина під рукою.

Види засобів очищення екранів Axent

Загалом розмежувати серветки для моніторів можна за зручністю їх упаковки: туба або герметичний пакет. Кількість серветок у наборі сягає 100 штук. Вони міцні та еластичні, виготовлені з крепованого паперу.

Також пропонуємо обрати серветку Axent, що призначена для догляду за екранами та оргтехнікою. Вона виготовлена зі зносостійкого матеріалу – мікрофібри, підлягає використанню як у сухому, так і вологому вигляді. Можна нанести спеціальний спрей для очищення екранів, що подвоїть ефект від мікрофібри.


Правила використання серветок для монітора

Якщо серветки у тубусі, то потрібно зрозуміти як відкрити банку із серветками для монітора, не пошкодивши вміст. Наприклад, серветки Axent легко застосовувати, виконавши декілька кроків:

  1. Знаходите спеціальний висунутий елемент округлої кришки тубусу.

  2. Піддіваєте його пальцем і відкриваєте кришку.

  3. Під кришкою будуть зручні отвори, щоб витягти серветку.

  4. Після використання серветок, закрийте кришку для запобігання висиханню.

Перед тим як дістати серветки для монітора, слід обов'язково вимкнути екран. Обережно та повільно протирайте екран зверху вниз, уникаючи тиску на поверхню. Зосередьте увагу на куточки монітора, адже там накопичується весь бруд та пил у більшій кількості. Після витирання вологою серветкою, почекайте доки монітор висохне, і для збільшення ефекту можете використати багаторазову серветку з мікрофібри.

Протирати екран рекомендовано хоча б один раз на місяць. Дбайливе ставлення до монітора, обережне закривання кришки, перенесення ноутбуку у спеціальній сумці з підкладкою – сприяє його довготривалому використанню.

Де купити серветки для монітора Axent

Серветки для чищення екранів Axent мають високу якість, виготовлені з безпечних матеріалів та ідеально позбавляються бруду. Можете обрати зручне для себе упакування, щоб зберігати їх поблизу робочого столу.  Повний асортимент засобів для очищення екранів доступний на сайті Axent. Список онлайн-магазинів та фізичних торгових точок, де знайти серветки німецької якості, викладений у відповідному розділі меню сайту «Де придбати».