Як обрати записну книгу на подарунок?

Як обрати записну книгу на подарунок?

Записна книга – універсальний подарунок. По-перше, вона пасує як чоловікам, так і жінкам. По-друге, записна книга стане у пригоді людям різного статусу: і студентам, і вчителям, і президентам. По-третє, навіть, якщо у людини не багато справ, щоб планувати, записну книгу можна використовувати як блокнот або зошит.

Напередодні новорічних свят, ми, вже традиційно, підготували для вас декілька порад, як же, все ж таки, правильно підібрати записну книгу на подарунок.

1) Якість, якість і ще раз якість. Щоб записна книжка прослужила вам або ж адресату Вашого подарунку якомога довше, потрібно обирати якісний продукт. Найхитріший і найпростіший спосіб перевірити якість – це «заглянути під капот»: перевірити зтики, шви. Часто книги для заміток роблять багатофункціональними, тому в них присутні різноманітні деталі, це не завжди показник якості, але й те, як вони закріплені, може розповісти багато про що.
2) Ми вже почали говорити про різноманітні деталі. Якщо вони зроблені якісно, то можемо більш детально їх розглянути. Зараз стало дуже модним робити в записних книжках еластичну тасьму. Це дозволяє блокноту залишатися зачиненим і під час носіння, особливо в жіночих сумочках, туди не набиваються всілякі дрібнички, тим самим блокнот залишається цілим і неушкодженним триваліший період.
3) Кишеня для дрібниць у кінці блокноту. Також дуже корисна річ. Дуже зручно, коли ви фанат збирати і колекціонувати візитівки та картки.
4) Петля для ручки. Практична річ, особливо для тих, хто любить губити ручки.
5) Обкладинка. Обкладинка повинна бути твердою, ударостійкою, так записна книга прослугує своєму господареві довше.
6) І, в кінці кінців, колір. Як кажуть, на колір і смак товариш не всяк, але все ж таки. Красиві благородні відтінки завжди в моді.

Усіма цими якостями володіють нові записні книги Axent Partner Lux. Також у Вас є можливість не тільки дізнатися про це все на словах, але і побачити вживу в огляді записної книги. Як то кажуть, краще один раз побачити, ніж 7 разів почути.

Сподіваємося, Ви скористаєтеся нашими порадами з підбору записної книги у подарунок. А якщо й ні, то бажаємо Вам у будь-якому випадку обрати відмінну книгу для записів, яка сподобається Вашому адресатові подарунка.

Веселих Вам свят і чекайте на наші нові поради.